De JUUSTE mensen op de JUUSTE plaats

De funderingen van landmeetbureau JUUST zijn onberispelijke metingen die steeds met een grote glimlach worden uitgevoerd. Dat kan alleen maar gerealiseerd worden met de JUUSTE mensen op de JUUSTE plaats. Louise en Robbe hebben beide een passie voor landmeetkunde, zijn graag tussen de mensen en kunnen die ook perfect aanvoelen. Zij zijn de twee gemotiveerde krachten achter JUUST.

Over ons

The people
that make
it happen.

Louise Criel

Louise Criel

Landmeter-Expert
Robbe Samyn

Robbe Samyn

Landmeter
JUUST efkes over Louise — Landmeter-Expert

JUUST efkes over Louise — Landmeter-Expert

Louise Criel is de drijvende kracht achter JUUST. Na haar opleiding vastgoed met een geslaagde stage in Londen voelde ze zich toch niet echt geroepen om carrière te maken als makelaar. Daarom begon ze aan een tweede studie: landmeter. Die klik was er wel meteen en zo vond Louise haar tweede grote liefde, naast die voor verse kroketten. Door haar passie voor (speciale) gebouwen en nood aan nauwkeurigheid werd haar enthousiasme voor de stiel alleen maar sterker. Ondertussen heeft ze al enkele jaren op de teller als landmeter en heel wat uiteenlopende ervaringen in haar achterzak. Samen met een stevige portie ambitie en enthousiast ondernemerschap de perfecte combinatie voor een eigen landmeetbedrijf.

En over Robbe natuurlijk — Landmeter

En over Robbe natuurlijk — Landmeter

Ondertussen staat Louise er trouwens niet meer alleen voor, want sinds april 2022 maakt ook Robbe deel uit van JUUST. Deze jongeman begon zijn carrière als stagiair, werkte zich op tot jobstudent en mag zich ondertussen rechterhand van Louise noemen. Hij heeft een voorliefde voor het betere veldwerk en dus kan je hem het grootste deel van de werkweek terugvinden op het terrein. Daar meet en scant hij dat het een lieve lust is. Zelfs tijdens het weekend kan Robbe het veld niet missen, want dan bestormt hij het Tieltse cafévoetbal met de wereldploeg ‘Kistel Palace’.